Terra Nostra, naselje suvremene arhitekture od 5 vila

Prema projektu zagrebačkog arhitektonskog biroa NFO

Position of the object Agata Beatrice Cassandra Donata Elletra

Vile koje su drugačijeg stilskog izričaja

Vile koje su drugačijeg stilskog izričaja od onih koje se kod nas uglavnom grade, nisu ništa nalik tradicionalnoj gradnji u Istri, nego su u duhu arhitekture današnjeg vremena što ih ističe od ostalih u ponudi na tržištu nekretnina.
Projektirana su dva tipa vila - Vila L i Vila Z, a izgradit će se tri vile L i dvije vile Z.

Dizajn vila

Svaka vila dizajnirana je tako da tvori jedinstvenu cjelinu uz prekrasan okoliš koji ju okružuje. Vaš vanjski prostor ispunjen je raznolikim autohtonim biljnim vrstama najviše kvalitete, zidovi vaše vile izrađeni su od lokalnog kamena kombiniranog s drvenim oblogama od ariša, a interijer je upotpunjen prekrasnim otvorenim betonskim zidovima i stropovima. Osjetite kakvu toplinu Bauwerk drveni podovi pružaju vašim dnevnim i spavaćim prostorijama, kao i onima za blagovanje. Tijekom odmora u ovoj pametnoj vili, upravo vi ste ti koji imate potpunu kontrolu nad video nadzorom, sustavima grijanja, hlađenja, alarmom i rasvjetom. Kada odlučite živjeti svoje snove, trebate ih živjeti u vili svojih snova.
Možete li osjetiti kako vaš san postaje stvarnost?

O bazenima

Doživite svaki dodir blagih sunčevih zraka na vašoj koži dok opuštate svoje tijelo, um i dušu pokraj jednog od vaših prekrasnih bazena. Želite li slušati svoju najdražu glazbu? Upalite stropne zvučnike i isplešite se jer u vašem raju igrate samo po vašim pravilima, a mi se brinemo da za to imate sve što vam je potrebno

Vizual kuhinje i spojenog interijera

Provedite svoje obiteljsko vrijeme u najsuvremenijoj kuhinji opremljenoj najboljim Miele uređajima. Neka vas pogledi kroz vaše prozore ispune inspiracijom, a mirisi svježeg bilja neka pokrenu vašu maštu. Istovremeno možete nadgledati vašu djecu ili četveronožne članove obitelji kako provode nezaboravne trenutke u vanjskom prostoru dok čekaju svoje najdraže vrijeme - vrijeme ručka.
Možete li ih zamisliti već sada? Mi možemo i upravo smo s tom vizijom ispred naših očiju stvarali ove vile samo za vas.

Spavaći prostor

Probudite se svakog dana s prirodom pokraj vašeg kreveta. Esencija mediteranskog mirnog i ispunjenog života od trenutka kada otvorite svoje oči do trenutka kada krećete na putovanje u vaše snove. Ništa nije više romantično od pogleda iz vaše spavaće sobe koji oduzima dah i zbog kojeg se osjećate kao da nikada niste ni prestali sanjati u svom udobnom i prostranom krevetu. Opustite se u vašem walk in tušu ili kadi u kupaonici usavršenoj s Floor Gres Flowtech pločicama koju smo upotpunili s podnim grijanjem koje vas prati i u ostatku vaše vile.
Jeste li raspoloženi za saunu? Imate ju. Uživajte u njoj.

Jeste li spremni?

Lokacija vaših snova, okružena netaknutom prirodom i prekrasnim pogledom. Naša je ideja bila stvoriti pet suvremeno dizajniranih jedinstvenih primjeraka arhitekture i to učiniti sa stilom, opremom i duhom kakav do sada u Istri nikada nije postojao. Ambijent je ono što čini Terra Nostru posebnom. Upravo je vaša vila ono što čini vaš božanstveni mediteranski san potpunim. S našim dugogodišnjim iskustvom, uz najkvalitetnije materijale i opremu te u skladu s najnovijim arhitektonskim trendovima, odlučili smo vaše snove pretvoriti u stvaran život, stvaranjem vašeg života u Terra Nostri.

Vaš dio istarskog raja

Ovo je priča o vama - o vama i vašem savršenom načinu života u prekrasnoj Istri. Način života kakav je bio nezamisliv do ovog trenutka. Od danas više ne morate sanjati o mediteranskom raju, već ga možete početi živjeti. Naša je vizija stvoriti vaš privatan raj na Zemlji u jednoj od naših divnih modernih luksuznih vila, smještenih u božanstvenom istarskom zelenilu i toploj sunčanoj prirodi.

Duh regije

Skriven iza čarobne Učke, istarski poluotok jedan je od najljepših bisera Mediterana. U unutrašnjosti vas čekaju pogledi na rajski zelena brdašca koji oduzimaju dah, a uz vrhunsku gastronomsku ponudu, uz vina i ukusna maslinova ulja, ova regija predstavlja mjesto jedinstvene topline, bogatstva boja, duhovnog mira i opuštanja. Gdje god se nalazite u Istri udaljeni ste kratku vožnju od obale Jadranskog mora bogate plažama, kristalno bistrim morem, svježim zrakom i sjajnom morskom hranom.

Savršena destinacija

Nemojte zaboraviti na tradicionalna jela pripremljena s poznatim istarskim tartufima, ili pak posjetiti jednu od mnogih vinarija te uživati u čaši Istarske malvazije, vina čija se tradicija u ovoj regiji njeguje više od 400 godina. Svi oni koji vole sport i aktivni odmor u Istri će pronaći savršenu destinaciju za sebe - ona skriva sve što vam je potrebno, poput različitih staza koje vas vode kroz pitoreskna mjesta na vrhovima brežuljaka okruženih nevjerojatnim pogledima na doline i vinograde. Jeste li ljubitelj tenisa? Začinite svoj odmor i svake godine posjetite jedan od najprestižnijih ATP turnira koji se održava u Umagu.

A gdje ste vi?

Kada ste u Terra Nostri nalazite se u središtu svega. Jurišići su mirno mjestašce koje predstavlja savršenu lokaciju za vašu skrivenu vilu u kojoj se u potpunosti možete opustiti, a istovremeno biti u blizini svega što vam život u Istri može ponuditi.
Jeste li spremni?

Arhitekti

Kata Marunica

"Veliki naglasak stavljen je na kreiranje natkrivenog vanjskog prostora jer je on u kućama, koje se pretežno koriste ljeti, zaista ekstenzija boravka i najfrekventnije mjesto tijekom cijelog dana. Bilo nam je važno stvoriti debeli hlad."

Kata Marunica, NFO

Nenad Ravnić

"Smatramo da kvalitetno hortikulturno oblikovanje okoliša uvelike pridonosi ambijentalnoj vrijednosti cijelog kompleksa, što je prečesto zanemaren aspekt."

Nenad Ravnić, NFO

E-mail:

Telefon: +385 1 37 00 707

Fax: +385 1 37 00 547